5 april

Godmorgon!

Vad trött jag är, orkade knappt stiga upp från sängen, men pappa håller på att renoverar där nere så kunde ändå inte sova mera pågrund av allt oväsen. Annars hade jag nog sovit till typ 11. Och då hade jag fått ångest! haha.
Klarar inte av att sova särskilt länge, för då känns det som att hela dagen har gått redan.

Men men, nu ska jag gå ner och göra gröt för en gångs skull, blev faktiskt sugen på de. Gissar på att vi ändå inte har något bröd hemma. Hörs senare. :)



en nyvaken Jessika! bjuder på denna

If you're not the one

Ibland har jag börjat tänka på varför just jag finns, och varför just alla andra människor i världen finns. Varför just vi? Och varför har mitt liv blivit just såhär, och varför är jag tillsammans med just min pojkvän? Har allting en mening eller är det bara en ren slump?!


Är det bara jag som har såna här konstiga tankar och funderingar? Jag tror knappt det. Undra hur livet kommer se ut om några år, undra hur just mitt liv kommer att se ut. Jag kanske rent av blir miljonär eller kanske söker till idol och blir känd (haha). Man kan liksom aldrig veta vart livet tar en. Jag hoppas bara att det blir till det positiva.

Mitt mål som jag har satt upp för mig själv är att jag om 5år är en utbildad frisör, har en fast inkomst, har flyttat hemifrån, har vågat stå på en scen för första gången inför en publik och sjunga, ta sång & pianolektioner, och främst av allt, ha min pojkvän hos mig och alla mina vänner och vara lycklig.

Vad är ditt mål?


RSS 2.0